Jobs & Milieu vzw - Sociale werkplaats
 
 

Adres:

JOMI vzw

Jobs & Milieu vzw

Driegaaienstraat 160

9100 Sint-Niklaas

Tel. 03/780.35.38

Fax: 03/766.13.21

Met de trein:

De gebouwen bevinden zich op een 30 minuten wandelen van het station van Sint-Niklaas.

Op de site www.b-rail.be van de NMBS kun je je reis plannen.

Met de bus:

Welke bus neem ik van aan het station tot aan JOMI vzw?

Ofwel neem je de bus met nummer 82 op perron 3 aan het station. Deze bus rijdt in de richting Lokeren. Ieder half uur rijdt er een bus.

Stap af aan de halte in de Driegaaienhoek. Nu moet je nog even te voet gaan (ca 300m). Ga naar rechts, in de richting van de drukke baan met de verkeerslichten, dit is de Prinses Josephine Charlottelaan. Blijf aan de rechterkant. Steek de drukke baan via het zebrapad over en blijf rechtdoor gaan. Je bent nu in de Driegaaienstraat. Loop nog even verder tot je aan de rechterkant een grijze poort ziet. Ga hier naar binnen en loop tot op de open plaats waar auto's geparkeerd staan. Aan de linkerkant kan je naar binnen gaan, daar kan je je aanmelden bij het onthaal.

Ofwel neem je de bus met nummer 1 op perron 8 aan het station. Deze bus rijdt in de richting van het koopcentrum. Ieder half uur rijdt er een bus.

Stap af aan de halte in de Kardinaal Cardijnlaan. Nu moet je nog even te voet gaan (ca 600m). Ga naar de Schongaustraat. Loop deze ten einde en ga naar links. Dit is de Colmarstraat. Loop tot aan het kruispunt en sla rechtsaf. Nu ben je in de Verzusteringslaan. Loop ook deze straat tot aan het kruispunt. Je bent nu in de Driegaaienstraat. Ga naar links, je hoeft niet over te steken. Aan de linkerkant zal je na een tijdje een grijze poort zien. Ga hier naar binnen en loop tot op de open plaats waar auto's geparkeerd staan. Aan de linkerkant kan je naar binnen gaan, daar kan je je aanmelden bij het onthaal.

Je kan de juiste reisroute en de correcte uurregeling nakijken op www.delijn.be.

Met de fiets:

Je kunt je fiets veilig stallen op de binnenplaats van het gebouw.

Met de auto

Vanuit Antwerpen:

Volg de R1. Neem de E17 richting Gent, neem dan afrit 14 Sint-Niklaas West. Neem richting Hulst als je de E17 hebt verlaten. Slaag dan in de eerste straat rechts aan de verkeerslichten dit is de Heimolenstraat. Rij verder rechtdoor tot je aan de volgende verkeerslichten komt, gewoon verder rechtdoor rijden u bevindt zich nu in de Driegaaienstraat.

Vanuit Gent:

Volg de E17 richting Antwerpen, bij de aansluiting Sint-Niklaas West (14) neem je de rechterrijstrook van A14/E17. Verder op de N41 volg je de aanwijzigingen Sint-Niklaas - Mechelen - Hulst - Hamme. Op de A14/E17 hou je na 920 m. schuin rechts aan naar de N41 en volg je de aanwijzingen Dendermonde Temse - Sint-Niklaas - Hulst - Hamme. Na 350 m. hou je schuin links aan naar de N41 richting sint-Niklaas. Op de N41 sla je rechts af na 1370 m.


Route

 
Afdrukken
 
groen bio duurzaam en sociaal
© 2024 jomi